Hirdetés

Serious Sam-modként jelent meg az új Szárnyas fejvadász játék

|

Megismerhetjük a Blade Runner: Blackout 2022 kisfilm előzményeit.

Hirdetés

Az utóbbi években nem sok mozgolódás volt videojátékos téren a Szárnyas fejvadász körül, bár az mindenképpen dicséretes, hogy tavaly GOG-ra is felkerült a kilencvenes évek egyik gyöngyszeme, az 1997-ben megjelent Westwood-féle kalandjáték, ami az eredeti film sztorijával párhuzamosan futott.

Egy lelkes modder azonban változtatni szeretne ezen, és előállt valami olyasmivel, amit valószínűleg imádni fognak a kultikus sci-fi világ rajongói. 

Hirdetés

A Blade Runner: Cells Interlinked 2021 egy teljesen ingyenes mod, amely a létező és készülő Serious Sam játékok központi helyeként szolgáló Serius Sam Fusion részeként jelent meg. A csomag 1-2 órányi, történetvezérelt gameplay-t tartalmaz, a sztori középpontjában pedig egy Trixie nevű menekülő replikáns áll, aki a szabadságáért küzd egy olyan világban, amely engedelmességre akarja kényszeríteni. A mod készítője, Syndroid szerint a Blade Runner: Cells Interlinked 2021 a Blade Runner: Blackout 2022 című kisfilm eseményei előtt játszódik, és filmszerű átvezetőket, új játékelemeket, illetve teljes karakterszinkronokat vonultat fel. Íme egy kis kedvcsináló hozzá: 

A készítő azt tervezi, hogy a jövőben ad hozzá VR-támogatást és fejleszti az animációkat is. Ha szeretnétek játszani a moddal, a Steamen keresztül megtehetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)