Hirdetés

Serious Sam's Bogus Detour - őrült rajongói játékkal várhatjuk a negyedik részt

|

Egy háromfős csapat egy elég jól kinéző Serious Sam rajongói játékon dolgozik, amiről nemrég egy ígéretes gameplay trailert is kiadtak a megjelenéshez közeledve.

Hirdetés

Ugyan nem kizárt, hogy még 2017-ben megkapjuk a következő hivatalos Serious Sam játékot, az addig hátralévő időd sem kell az őrült tempót diktáló lövöldöző sorozat nélkül töltenünk. Érkezik ugyanis egy retró-ihletésű rajongói játék, ami biztosan megdobogtatja a rajongók szívét.

A Serious Sam's Bogus Detour a Serious Sam: The First Encounter ideje alatt játszódik, de a sztori szerint főhősünk egy kicsit eltéved, így még egy csomó ellenfelet le kell darálnia. Mindezt egy felső nézetes shoot-'em-up keretein tehetjük meg, amiben még többjátékos módok is akadnak. A Crackshell játéka jelenleg egy nyolcfős kooperatív túlélő- és egy négyfős csapatokra épülő PvP-módot támogat, de mivel azt tervezi a mindössze háromfős csapat, hogy később a játékosok kezébe adják a pályák és szkriptek készítéséhez szükséges eszközöket, a játékosszám még tovább is nőhet.

Hogy mindez hogy néz ki a gyakorlatban, abból a fenti béta játékmenet segítségével kaphattok egy kis ízelítőt, ha pedig bejön a játék, itt követhetitek a fejlesztés állását. Szerencsére a készítőknek nem kell félniük a Croteam szerzői jogi lépéseitől, ugyanis más cégekkel ellentétben ők kifejezetten támogatják a rajongói játékok készítését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)