Hirdetés

Serious Sam’s Bogus Detour - hamarosan jön a spin-off, addig is itt egy videó

|

A következő, nem is oly sokára érkező Serious Sam játék azoknak szól, akik odáig vannak a retro lövöldözésért. Trailer is van már.

Hirdetés

Március elején számoltunk be róla, hogy készül egy jól kinéző Serious Sam rajongói játék Bogus Detour alcímmel, amely a Serious Sam: The First Encounter ideje alatt játszódik, ez azonban sokkal több lesz egy pofásabb garázsprojektnél.  

A szériát jegyző Croteam, a Devolver Digital kiadó és a Hammerwatch című játékról ismert indie fejlesztőcsapat, a Crackshell ugyanis bejelentették, hogy a közös együttműködésben készülő felülnézetes akciójátékuk, a Serious Sam's Bogus Detour a nyár elején várható PC-re. A játékmenet során tengernyi ellenfelet kell szitává lőnünk változatos helyszíneken, így például megfordulunk mediterrán pályán, biológiai laborban, sőt egy űrbázison is. Azok sem maradnak elfoglaltság nélkül, akik a multira vannak kihegyezve, ugyanis a Bogus Detour rendelkezni fog egy akár négy főt is kiszolgáló online kooperatív móddal is. 

A játék szavatosságát a mellékelt szerkesztő fogja garantálni, így már könnyebb lesz kibírni a Serious Sam 4 megjelenéséig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)