Hirdetés

Sértően ronda a Mortal Kombat 1 switches változata

|

Kimerevedett, élettelen szemek, alacsony felbontás - ugyan fut a Mortal Kombat 1 a Nintendo konzolján, de ennek meg kell fizetni az árát.

Hirdetés

Az valahol elismerésre méltó, hogy a NetherRealm fontosnak tartja a hat és fél éve piacon lévő, várhatóan jövőre leköszönő Nintendo Switch támogatását, és ismerve a hardver képességeit, nem várjuk el, hogy ugyanazt a minőséget kínálja a Mortal Kombat 1 a platformon, mint más konzolokon és PC-n, de joggal érezhetik szomorúnak magukat a hordozható gép tulajdonosai, különösen úgy, hogy mint mindenki másnak, nekik is 69,99 eurót kell fizetniük.

Miután elérhetővé vált a játék switches változata, ellepték a netet a szörnyülködő megjegyzések és a képek, amik megmutatják, mennyire más ez a kiadás, mint a többi.

Hirdetés

A legfeltűnőbb probléma, hogy a karakterek arca egészen más, szemeikkel mereven bámulnak. Az alábbi videóban látható pillanatok ezt tökéletesen prezentálják, és egyben azt is láthatjuk, mekkora a különbség az Xbox Series S-en, a PlayStation 5-ön, a Steam Decken és a Switchen futó változat között.

Ez az összehasonlító montázs legyen meg itt külön is:

És az ezekhez megtévesztésig hasonlító képek a Jóbarátokból:

Arról is készült videó, hogy a karakterek teljesen el vannak tájolva, de különféle játékosok különféle panaszokkal igyekeznek hangot adni annak, mennyire felháborítja őket, hogy ez Switchen is egy teljes árú játék. Nem tudunk nem egyetérteni velük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)