Hirdetés

Új irányítási lehetőséggel bővül a gördeszkás Session

|

Nemsokára könnyebben is megszelídíthető lesz a gördeszka a játék világában.

Hirdetés

A Crea-ture Studios csapata gőzerővel dolgozik a gördeszkás szimulátoron, és az eredeti megjelenést tavaly év végén sajnos kénytelenek voltak halasztani, egyre több újítással bővül a játék. A fejlesztők korábban elmondták, hogy az irányítást igyekeznek úgy kialakítani, amivel éreztethetik a gördeszkázás nehézségét, és nem az a céljuk, hogy rögtön a legnehezebb trükköket hajtsák végre a játékosok. 

Hirdetés

Ez jelenleg azt jelenti, hogy a kontroller bal és jobb analóg karja a bal és jobb lábért külön felel, a ravaszokkal pedig a súlyelosztást lehet állítani. A csapat viszont úgy gondolta, hogy talán egy kicsit túlbonyolították a rendszert az élethűség érdekében, ezért a következő frissítéssel egy jóval könnyebben kezelhető és tanulható irányítással is bővítik a játékot. Ehhez az inspirációt a Skate sorozat jelentette, vagyis a bal analóggal a kanyarodást, míg a jobbal a trükköket lehet irányítani.

Az új patch február 19-én élesedik, amivel új pályával és lehetőségekkel is bővül a Session világa.

Ti próbáltátok már a Sessiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)