Hirdetés

Seven Kingdoms: Conquest trailer

|

Trevor Chan, a Seven Kingdoms sorozat kiagyalója és készítője sokak számára igazi sztárfejlesztő - az alacsony, törékeny és végtelenül szerény emberke most új stratégiával jelentkezik.

Hirdetés

Amint arról Chavalier kollega is beszámolt, a rengeteg herce-hurca ellenére a régi RTS legenda Seven Kingdoms legújabb része mégiscsak megjelenik majd. Talán néhányan még emlékeztek, hogy a Seven Kingdoms két változata is volt teljes játékunk a Gamestar történelmének legelején. Az emberek és a szörnyek egymás elleni hódító háborúját bemutató univerzum régen hatalmas sikereket aratott, mára azonban erőteljesen megkopott a játék egykori legendája, ezért fogadjuk nagy örömmel a JoWood által kiadott legújabb trailert.

 

A trailer az úgynevezett "first look", tehát az "első látásra" kategóriába tartozik, elsőként mutatva meg a játék aktuális változatát futás közben. A Conquest várhatóan március közepén jelenik meg az Egyesült Államokban, európai megjelenéséről egyelőre nincs hír.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)