Hirdetés

SF Portál Találkozó - David Nykl és Rick Worthy Magyarországon!

|

Nem semmi lesz: Dr. Zelenka (Stargate Atlantis - David Nykl), "Simon" (Battlestar Galactica - Rick Worthy) s persze a GS Team is ott lesz a találkozón!

Hirdetés

Július 10. szombat. Van már programod arra a napra? Bármi is az, mondd le ha szereted a Sci-Fit!

A StarGate Atlantis legismertebb tudósa Dr. McKay - mellette, az ő árnyékában tevékenykedik a zseniális Dr. Zelenka, akit David Nykl játszik. Ez a színművész lesz az SF Portal találkozó egyik sztárvendége.

A másik sztárvendég pedig a csillagközi romboló/Battlestar Galactica négyes cylonja, alias "Simon", aki egyébként több Star Trek filmben és sorozatban is szerepelt - Rick Worthy.

Mellettük természetesen a GS Team is jelen lesz, lévén mindnyájan nagy sci-fi rajongók vagyunk, és egyébként is - ott a helyünk!

Mind a művészek, mind a GS Team tagjai természetesen minden kérdésre válaszolnak, amit a közönség feltesz nekik.

Az egész napos sci-fi találkozón Te is találkozhatsz velük/velünk, kérdezhetsz Tőlük/tőlünk, beszélgethetsz velük/velünk – és persze kérhetsz autogramot és közös fotót is.

Emellett az SFportal sok más egyéb, színes programmal is várja a látogatókat. Lesznek előadások a 3D mozik jövőjéről, a filmek és a számítógépes játékok házasságáról, tartanak kerekasztal beszélgetést is a tv sorozatok forradalmáról is. A jókedvről pedig egy sci-fi és tévésorozat rajongó stand-up comedy sztár, Bruti gondoskodik, mint műsorvezető.

Ne maradj le az egyedülálló és megismételhetetlen élményről, találkozz Te is az SFportal díszvendégeivel, a GS Teammel és a többi sci-fi rajongóval, és vedd át a 6000 Ft értékű ajándékcsomagodat a nap végén.

Ha még nem kérdeztem volna. van programod július 10-én, szombaton? Ha még nem mondtam volna: MONDD LE!

SF Portál Találkozó - ott találkozunk :)

Időpont: 2010. július 10., szombat

Helyszín: Hilton Budapest Westend, Váci út 1-3.

Bővebb információ és kedvezményes előregisztráció: http://talalkozo.sfportal.hu

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)