Hirdetés

Shadow Harvest - Ésszel és erővel

|

Akcióból sosem elég! Ez a többi kategóriára is igaz, azzal a kitétellel, hogy minőségi alkotásokat kapunk.

Hirdetés

Az újonnan alakult Black Lion Studios már első projektjével nagyot szeretne durrantani. A Shadow Harvest saját fejlesztésű grafikus motorral készül, mely az ígéretek szerint megfelel a kor követelményeinek. Kukkantsátok meg a képeket, s ítéljetek magatok!
A 2025-ben játszódó történetben két ISA (Intelligence Support Activity) ügynököt terelgetünk.
Amennyiben Aron Alvarez-t irányítjuk, akkor hagyományos FPS-ként játszhatjuk, vagyis sok, nagy tűzerejű fegyverrel végezhetünk a ránk törő ellenfelekkel. Ha viszont Myra Lee mellett döntünk, akkor a játék a Thief, a Splinter Cell és a Metal Gear Solid irányába mozdul el, vagyis a lopakodás, s az ellenfelek elkerülése lesz a siker kulcsa.
A megjelenés 2009 első felében várható. További részletek a fejlesztők honlapján.

Shadow Harvest - 1. kp Shadow Harvest - 2. kp Shadow Harvest - 3. kp Shadow Harvest - 4. kp Shadow Harvest - 5. kp Shadow Harvest - 6. kp


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)