Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - kiszivárgott a holnapi bejelentő videó

|

Ez bizony gyorsan ment: nem túl rózsás minőségben, de már ma este megnézhető a holnap délutánra szánt teaser.

Hirdetés

Csupán pár órája írtunk arról, hogy holnap délután 2 órakor fogják hivatalosan is bemutatni a Shadow of the Tomb Raidert, most viszont már a Facebookon megnézheti a játék első teaser videója.

Hirdetés

Persze csak egy kamerás felvételről van szó, úgyhogy aki inkább a tökéletes élményre vágyik, az várja meg a holnapi hivatalos verziót. A nyúlfarknyi kis teaser videó végén feltűnik a játék logója mellett a szeptember 14-i megjelenési dátum és a PC, PS4, Xbox One platformok is, tehát a korábban a forráskódból kikapart infók is valódinak tűnnek. Maga a teaser videó is tartogat érdekességeket: a gyors vágások mellett is világosan látszik az őserdős környezet, illetve egy maja/azték piramis is felbukkan, így jó eséllyel Dél-Amerikába visz majd Lara Croft következő útja.

Nézzétek gyorsan a videót, amíg esetleg le nem kapják a Facebookról.

Holnap délután 2 óra körül pedig figyeljétek a GSO-t, jövünk a legfrissebb részletekkel! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)