Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - új képeken bukkant fel a folytatás

|

Egy képgyűjtemény, rajta logókkal és művészeti vázlatokkal tovább erősíti, hogy Shadow of the Tomb Raider lesz a következő rész címe.

Hirdetés

Nyilván senki nem hitte, hogy a Rise of the Tomb Raider után nem lesz folytatása a Lara Croft kalandjait feldolgozó modern  sorozatnak. Egyelőre semmi hivatalos nincs, de tuti készül a következő rész, és már a címe is egyre biztosabbnak tűnik.

Tavaly októberben egy laptop képernyőjén tűnt fel először a cím, ma pedig egy Take Off nevű cég weboldalának mélyén leltek rá. A kaliforniai vállalat szerverén felbukkant képen vannak különböző Shadow of the Tomb Raider logó próbák, és kedvenc hősnőnk különböző beállásainak vázlatai.

A sztori legérdekesebb része, hogy amint az internet rátalált erre, a Take Off szinte azonnal eltávolította az anyagot a szervereiről. Ettől függetlenül amíg valami hivatalosat be nem jelentenek a fejlesztők vagy a kiadó, addig ne vegyük készpénznek a dolgot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)