Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - megjelent az új DLC, a The Serpent's Heart

|

A Square Enix nem lassít, folyamatosan új tartalmakat szállít nekünk a Shadow of the Tomb Raiderhez, ezúttal például a Kukulkan szekta tagjaival gyűlik meg Lara Croft baja.

Hirdetés

Gyors iramban bővül a Shadow of the Tomb Raider, hiszen decemberben még a The Pillar nevű DLC tartogatott komoly izgalmakat a Larát irányító játékosok számára, januárban pedig már a rémisztő Croft birtokot járhattuk be a The Nightmare keretein belül. Nem kellett várni a következő fejezetre sem.

Hirdetés

Megjelent a The Serpent's Heart, a Shadow of the Tomb Raider legújabb tartalmi csomagja, amelyben a Slayer's Gauntlet kihívásait kell teljesítenünk egy ellenséges erődben, ahol lázadást kell szítanunk és szembe szállni a Kukulkan szekta vérszomjas tagjaival, majd a csapdákon átverekedve meg kell szereznünk a kígyó isten erejét. Siker esetén a jutalom egy új képesség, a Divine Bounty lesz, amellyel több aranyat zsákmányolhatunk a legyűrt ellenfelektől, továbbá az új DLC magával hozott egy új ruhát, Dragon Scales-t, amely többek között csökkenti a tűzsebzést, valamint az extra tűzsebzést okozó The Serpent Lash íjat is.

Ráadásul az update-nek köszönhetően a fő kampány "Judge's Gaze," "Underworld Gate," "Howling Caves", "Path of Battle," "Temple of the Sun," "San Cordoba," "Ancient Aqueduct," és "Thirsty Gods" sírkamrái már Score Attack és Time Attack módokban is játszhatóvá váltak. 

A The Serpent's Heart DLC beszerezhető a Season Pass részeként vagy külön is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)