Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a Shadow of the Tomb Raider

|

Megérkezett a várva várt bepillantás a rebootolt Tomb Raider trilógia utolsó részébe. És pontosan annyira menő, mint amennyire reméltük.

Hirdetés

Nyilván a Square Enixnek esze ágában sem volt kihagyni a Tomb Raider név körül keringő hype-ot, amit most éppen elsődlegesen a filmnek köszönhet. Alicia Vikander szereplését követően jön a játéksorozat következő része, ami legalább olyan izgalmasnak ígérkezik, mint az elődei.

Hirdetés

A Square Enix és a Crystal Dynamics hivatalosan is lerántotta a leplet a trilógia harmadik részéről. Íme a rövid bepillantás a Shadow of the Tomb Raiderbe:

A kiszivárgott infókból már tudtuk, de azért a hivatalos megerősítés után már bátrabban jelenthetjük ki, hogy a Shadow of the Tomb Raider még idén szeptember 14-én befut majd PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)