Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - valósághűek lesznek a vizuális effektek

|

A csapat azt ígéri, hogy tovább csiszolnak a Tomb Raider játékok realisztikusságán, így a legújabb rész élethűbb lesz az eddigieknél.

Hirdetés

Korábban az Eidos Montréal fényekért felelős munkatársa mesélt arról, hogy mire számíthatunk ezen a területen a Shadow of the Tomb Raiderről, most pedig a stúdió egy másik fejlesztője avat be minket abba, hogyan kívánják elérni a realisztikusságot. 

Hirdetés

A "Meet the Team" rovat új részében Martin Palko árulja el röviden, hogy milyen munkát végzett a játék vizuális effektjein, elmondása alapján pedig élethű vizzel, olajjal, tűzzel és füsttel övezik Lara következő kalandját. Példának okáért a lángok színe utal majd arra, hogy mekkora a tűz hőmérséklete.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én kerül fel a boltok polcaira PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)