Hirdetés

Shadow Vault - traileren a Fallout inspirálta taktikai RPG

|

Ha szeretitek a klasszikus, izometrikus Fallout játékokat, akkor mindenképpen nézzétek meg ezt a taktikai szerepjátékot.

Hirdetés

Tavaly megjelent a Fallout 4, teljesen új életet lehelve a poszt-apokaliptikus univerzumba, viszont a sorozat régi rajongói valószínűleg még mindig az első, izometrikus szerepjátékokra emlékeznek. A régi motorosoknak most szerencséjük van, mert a Shadow Vault pontosan ezeket a játékokat igyekszik felidézni.

A Pillars of Eternity és a Wasteland 2 után a Shadow Vault tovább folytatja az izometrikus szerepjátékokat feltámasztó divathullámot, ezúttal erősen merítve a Fallout első két része által lefektetett alapokból. A játék stratégiai elemeket vegyít a hagyományos szerepjátékos játékmenetet, körökre osztott harcrendszerrel. Egyébként érdekes csavar a játék megjelenése körül, hogy valójában a Shadow Vault nem most készült, de különféle szerencsétlen körülményeknek köszönhetően csak most sikerült lehetővé tenni a megjelenését, ezért is lehet, hogy a trailert elnézve kicsit egy időgépben érezzük magunkat.

A történet egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol egy csapat harcos élén kell szembenéznünk egy idegen szuperhatalommal, a fejlesztők szerint pedig döntéseink befolyásolják majd az egyébként időutazással alaposan átszőtt történetet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)