Hirdetés

Shadow Warrior 2 - Wang megmenti a karácsonyt is

|

Sok más játék után a Shadow Warrior 2 készítői is egy karácsonyi játékbeli eseménnyel várják a játékosaikat, amiben oda az ünnepi hangulat, hacsak Wang nem lép közbe.

Hirdetés

Ugyan konzolon még várni kell rá egy kicsit, PC-n már pörög a Shadow Warrior 2, a játékot jegyző Flying Wild Hog pedig rögtön készült is egy szezonális eseménnyel a karácsonyi időszakra.

A készítők elmondása szerint a gyakorlótéren Hideo boltja után kell megtalálnunk a karácsonyfát, hogy elindulhassunk az ünnepi kalandra, ahol egy új, havas pályatípus és speckó ellenségek is várnak. Akik pedig abszolválják a Shadow Warrior 2 különleges küldetését és elkapják a Télapó helyét átvevő csalót, egy nem mindennapi ajándékot is kapnak a játékban. De a bónusz küldetés nem önmagában, hanem egy nagyobb patch részeként érkezett, az ebben található hibajavításokról itt olvashattok részletesen.

Nektek melyik játék idei karácsonyi bulija tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)