Hirdetés

Shadowrun demó Xbox 360 konzolra

|

A Shadowrun hivatalos fórumában jelentették be a játék készítői az Xbox 360 konzolra készített változat demó verziójának érkezését.

Hirdetés

A Shadowrun a Halo 2 játékhoz hasonlóan a PC-s és konzolos játékosok egymás ellen vívott csatáiról híresült el, mivel a Live rendszer PC-s megjelenésével végre összecsaphatnak a két platform játékosai. A játék konzolos fórumában megerősítették, hogy a mai napon kiadásra kerül majd a játék Xbox 360-as verziójának kipróbálható változata, amit az Xbox Live Marketplace rendszerében lehet letölteni. A demó három felkészítő küldetést, botok ellen és online is vívható harcokat, a Power Station pályát, az Elf és az emberi fajt, hat fegyvert, három fajta technológiát és négy varázslatot tartalmaz. Remélhetőleg hamarosan PC-re is kapunk valami hasonlót :).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)