Hirdetés

Shadowrun: Dragonfall - mehetünk Berlinbe

|

A Shadowrun kiegészitője, a Dragonfall végre elérhető a Steamen.

Hirdetés

A több órányi tartalmat kínáló Dragonfall egyelőre csak Steamről tölthetitő le PC-re, Mac-re és Linuxra, de napokon belül várhatóan egy DRM-mentes Good Old Games verzió is érkezik majd.

Ha nem tudnátok, hogy pontosan mi is a Dragonfall, itt egy kis emlékeztető: 2054-et írunk, 42 évvel a mágia visszatérése után a technológia már teljesen elmosta a határt az emberek és a gépek között. Elfek és trollok járnak közöttünk, a vállalatok pedig kegyetlenül kipréselnek mindent a társadalomból szerte az egész világon. Feuerschwinge, a sárkány pusztítása már csak távoli emlék. Olyan világ ez, ahol a megfelelő kapcsolatok nélkül az ember éhezik. Keresve sem találni jobb lehetőséget a gyors meggazdagodáshoz, tökéletes hely ez neked és a csapatodnak is. Azonban új fenyegetés közeleg, az a szóbeszéd járja, hogy Feuerschwinge nem is halt meg! A sárkány még mindig életben van, és csak a megfelelő pillanatot várja a visszatérésre. Csapatoddal ennek a káosznak a közepén találod magadat.
 

A fejlesztők több mint 12 órányi játékidőt ígérnek, emellett gyönyörű és magas felbontású látványt, új karaktereket, és persze a játék hangulatához illő háttérzenét is kaptunk. Minden egyes csapat saját háttértörténetet és külsőt kapott, sőt mindegy egyes csapattag külön szerephez jut majd a küldetések során, amihez természetesen a karakterhez a megfelelő készségek, képességek, előnyök és hátrányok fognak párosulni.

 

A fegyverek és az ellenfelek listája szintén bővült: rátehetjük kezünket például egy mesterlövész fegyverre, vagy gránátvetőre, sőt akár még sokkolót is szerezhetünk, hogy felvehessük a versenyt a szörnyáradattal. Ne lepődjetek meg, ha vízköpőkkel és sárkányokkal is találkoztok, ez Berlinben teljesen természetes. Mostantól mind a kiegészítőben, mind az alapjátékban lehetőségünk van bárhol menteni, szóval be is biztosíthatjuk majd magunkat egy-egy húzosabb csata közben. 
 

Ha mindez nem lenne elég, az új eszközök és karakterek mellé több mint 60 féle választható portrét is kaptunk. Azért ennek is örülünk.
 

A kiegészítő csomagot 14,99 dollárért, azaz nagyjából 3400 forintért tudjátok beszerezni.

Kinek jött meg a kedve a folytatáshoz? Beneveztek az új kampányra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)