Hirdetés

Shadowrun Returns - viszlát DRM!

|

A Harebrained Schemes fejlesztőcsapata és a Microsoft hosszas tárgyalások után megegyezett a Shadowrun Returns másolás-védett verziójának újra-kiadásáról.

Hirdetés

A játékosok továbbra is le tudják tölteni az új patcheket, használni tudják a Shadowrun Returns editor funkcióját, és hozzáférhetnek a mások által generált tartalmakhoz is, de a másolásvédelem szépen a kukába kerül.

„Hála a Microsofttal kötött megállapodásunknak, a Harebrained Schemes örömmel jelentheti be, hogy most már képesek vagyunk kiadni a Shadowrun Returns új, másolásvédelem-mentes változatát, valamint a következő kiegészítőket, köztük a Berlint," - közölte a Harebrained Schemes csapata a legutóbbi Kickstarter állapotfrissítésben. A fejlesztőcsapat jelenleg azon dolgozik, hogy felkerüljön a játék új, másolásvédelem nélküli verziója a GOG.com-ra, ezzel párhuzamosan hamarosan kihirdetik a megjelenési dátumot.

Maga a Shadowrun nagy múlttal és ennél fogva nagy rajongótáborral rendelkezik, Shadowrun Returns bejelentésekor a Kickstarter oldalon óriási összefogás született meg; a projekt több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött be. Megjelenése után a komor hangulatú, összeesküvésekkel és mágiával átszőtt RPG játék nagy sikereket ért el, és a fejlesztők most is újabb kiegészítőkön dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)