Hirdetés

A Shadowrun és két másik 360-as játék is játszható Xbox One-on

|

Ismét három új játékkal bővült a visszafelé kompatibilitás programja Xbox One-on, a Shadowrun mellett két árkádjáték landolt a jelenlegi generációs gépeken.

Hirdetés

Nemrég néhány igazi klasszikussal bővült az Xbox One-on is játszható előző generációs játékok egyre hosszabb listája, de a visszafelé kompatibilitásért felelős szakemberek nem lassítanak ezt követően sem. Ma ismét három játékot leplezett le a Microsoft, amik közül egynek emlékezetes PC-s vonatkozása is van.

A Shadowrun ugyanis a mai napig az egyik legjobb érv az ellen, hogy különböző irányítási metódusokat használó játékosokat eresszünk egymás ellen egy multis lövöldében. Ettől függetlenül egy rendkívül egyedi univerzumban játszódó játékról van szó, amit érdemes lehet megint elővenni, ha már végeztetek a Harebrain újabb Shadowrun játékaival. De nem csak a 2007-es lövölde, hanem két árkádjáték, a Space Ark és a Shotest Shogi is letölthető már Xbox One-ra.

Ti melyik Xbox 360-as játékot vettétek elő ismét One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)