Hirdetés

Shank 2 - vágatlan játékmenet klip

|

A Shank első része kiváló móka volt a sidescroller akciójátékok lassan újjáéledő világában - ne feledjük, egykor NES/SNES formátumokon virágzott ez a stílus.

Hirdetés

Aztán valaki (Klei Entertainment) rájött, hogy talán nem véletlenül volt ez a stílus oly népszerű a 8 bites/16 bites világban és elkészítette a Shanket. Sokunk nagy örömére!

A sikerre való tekintettel a Klei Entertainment dolgozni kezdett a Shank 2-n is, amelyből most egy vágatlan játékmenet klipet mutatunk meg. Ebből kiderül néhány fegyver, harci mozdulat és néhány egyéb mókás dolog, amit a játék tartalmazni fog majd. A fejlesztők azt is elárulták, hogy az az Indie Humble bundle, amelyben a Shank benne volt, első két héten 400000 darabban ment el, ami nem semmi. A Shank 2 megjelenése "2012 elején" várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)