Hirdetés

Shardlight bejelentés - kalandjátékkal a pestis ellen (videó)

|

Régi stílusú point and click kalandjátékot jelentett be az erre a műfajra specializálódott WadjetEye Games. Ez a Shardlight.

Hirdetés

A díjnyertes indie stúdiót, a WadjetEye Gamest Dave Gilbert alapította még 2006-ban, és a point and click kalandjátékokra specializálódtak. Ha valaki hallott már a The Shivah, a Resonance, a Technobabylon, a Gemini Rue címekről vagy a Blackwell-szériáról, akkor már róluk is hallott.

A csapat most bejelentette új játékát, a Shardlight című point 'n click kalandot, amely egy bombatámadás utáni világba kalauzol el minket és egy nő, Amy Wellard történetét meséli el, aki felfedez egy szörnyű titkot. Összefogva az elnyomott tömegeket, a forradalom élére állva azon dolgozik, hogy gyógyírt találjon a pestisre, a gyilkos kórra, amely az emberiség elpusztításával fenyeget. 

A Shardlight március 8-án jelenik meg PC-re, de ha valaki bizonytalan vele kapcsolatban, akkor a megjelenés előtt kipróbálhatja majd a demóját. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)