Hirdetés

Shattered Horizon gépigény

|

A Futuremark Game Studio nem titkolja többé, milyen gép kell első játékuk futtatásához.

Hirdetés

PC-s körökben nem cseng ismeretlenül a Futuremark neve. A korábban botrányokba is keveredett cég alapvetően benchmark programokat készít, amelyek legújabb változatát futtatva a legtöbb játékos szívrohamot, vagy sírógörcsöt kap, mert úgy érzi, már semmit sem ér szeretett gépe, ismét lehet fejleszteni vagy százezerért.



Az, hogy a finn lányok és fiúk végül úgy gondolták, kipróbálják magukat játékfejlesztőként is, nem kevés ember érdeklődését keltette fel. Shattered Horizon című alkotásuk FPS lészen (Mi más is lenne, ha egyszer egy technológia-orientált cégről van szó?), amiben többen kergethetjük egymást. Szingli nincs, ami szerintem rossz pont, de csak szerintem.
Lássuk tehát, milyen konfiguráció javallott a saját fejlesztésű grafikus motorral megáldott nullgravitációs környezetben játszódó Shattered Horizon futtatásához!



Minimum:
- Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Athlon64 X2 5600+
- NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870
- 1.5 GB HDD
- 2 GB-Ram

Ajánlott:
- Intel Core 2 Quad Q6600 / AMD Phenom II X4 940
- NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
- 1.5GB HDD
- 2 GB-Ram

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)