Hirdetés

Shattered Horizon - Gravitációt nélkülöző FPS a 3DMark készítőitől

|

A finn Futuremark Games Studios bemutatkozó FPS-éhez már keresi a lelkes bétatesztereket. Szállás, ellátás, fizetés nincs.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a 3DMark-ról elhíresült finnek szeretnék magukat játékfejlesztőként is megméretni, de a Futuremark Games Studio megalakulása óta nem sokat hallattak magukról.



A tavalyi Games Convention keretében bemutatták ugyan a Shattered Horizon nyálcsorgatónak szánt videóját, de bővebb információt már nem szolgáltattak a srácok.



Most viszont, hogy már előrehaladott állapotban leledzik a projekt, s szeretettel várják a Shattered Horizon bétatesztje iránt érdeklődőket, kiadtak 2, azaz kettő darab képet is. Ez ugyan még nem sok, ráadásul semmitmondóbb nem is nagyon lehetne, de néhány apróság már kiderült a játékról.



A csak PC-re érkező alkotás érdekessége, hogy felborítja a multiplayer FPS-ek szabályait a gravitáció kiiktatásával. Ennek történeti háttereként a nem túl távoli jövőben a Hold kolonizálása, illetve erőforrásainak kitermelése során nukleáris robbanássorozat következik be, ami cafatokra tépi az égitestet. A törmelék Föld körüli pályára áll, és olyannyira összeszűrűsödik, hogy gyakorlatilag elvágja az ISS űrállomás alkalmazottait és a túlélő bányászokat anyabolygójuktól. Életre halálra menő harc kezdődik a két társaság között. További részletekért nyomás a Shattered Horizon hivatalos oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)