Hirdetés

Shattered Horizon - Új tartalmak, ingyen hétvége Steamen

|

Vasárnap estig ingyen Shattered Horizon hétvége a Steamen!

Hirdetés

Jó hír azoknak, akik eddig csak nézegették Shattered Horizont, hogy itteni idő szerint vasárnap estig ingyenesen kipróbálható Steamen, illetve a nemrégiben hozzácsapott Moonrise tartalmakkal együtt 50%-os kedvezménnyel, 10 euróért elvihető.

A többnyire teljesítménymérő alkalmazásairól ismert Futuremark első játéka egyébként maga is beillene egy benchmark programnak, tekintve hogy a valóban gyönyörű grafika minimum DirectX 10-et és Windows Vistát avagy 7-et követel. Ám ha ezt az akadályt sikerrel vettük, akkor egy valóban innovatív multiplayer FPS-sel találkozunk, aminek -a nulla gravitációnak köszönhetően- sarkpontja az irányítás. A Shattered Horizonban nincs olyan, hogy vízszintes. Másokhoz viszonyítva nyugodtan sétálgathatunk a falakon és a plafonon, jetpackkel úgy és arra repülhetünk, amerre csak jól esik ,és amerre az ellenség hagyja. Ha túljutunk az irányítás kezdeti nehézségein, egy igazán élvezetes multis játékra lelhetünk, ami mellé most a Moonrise tartalomcsomagban négy új pálya is üti a markunkat. Próbáljátok ki!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)