Hirdetés

Shaun White Skateboarding és Pure Football a láthatáron

|

A Ubisoft ma jelentette be, hogy két új játékkal kívánja bővíteni a sportjátékok piacát.

Hirdetés

Anno a Shaun White Snowboarding mondjuk úgy nem aratott nagy sikert, ám a széria folytatódik, és Shaun White most snowboard helyett gördeszkára áll. Ám a Ubisoft itt nem áll meg, hiszen egy focis játékot is fejlesztenek, Pure Football néven.

Kezdjük a Shaun White Skateboarding-gal, aminek nevéből két dolog kikövetkeztethető: Shaun White és gördeszka biztos lesz benne. A játékot a Ubisoft Montreal fejleszti, és várhatóan valamikor az év végén érkezik. Az ígéretek szerint forradalmasítani fogja a gördeszkás játékok amúgy sem túl széles választékát. A másik játék, a Pure Football, melynek neve megint igen beszédes, hiszen egy futballjátékról van szó. A Ubisoft Vancouver berkeiben készülő alkotás olyan tulajdonságokat hordoz, mint a váll fölötti kameranézet, ami a műfajban újdonságnak számít. A játékos sokkal inkább érzi magát a meccs résztvevőjének, mint egy TV nézőnek. 230 focista, 17 nemzetközi csapat és 17 legendás játékos kap a játékban, de akár magunknak is csinálhatunk karaktert, akinek karrierjét végigvezethetjük egészen a bajnokságig. Egyszerre négy játékos játszhatja a helyi többjátékos módot, 1v1 mérkőzések pedig az interneten keresztül is lefolytathatóak. A platformokról nincs információ egyelőre, várjuk a további információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)