Hirdetés

Shaun White Skateboarding - visszahívták a PS3 lemezeket az Egyesült Államokban

|

Valószínűleg mára már legalább egy emberrel kevesebben dolgoznak a SCEA-nál, ugyanis a játék PlayStation 3 verziója hibásan került a boltok polcaira.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a Sony Computer Entertainment America és a Ubisoft kénytelen volt a Shaun White Skateboarding PlayStation 3 verzióit leszedni a boltok polcairól, mert valaki rossz lemezt használt aranylemezként.

Ennek köszönhetően nem az a verzió került a lemezekre, amelynek kellett volna, így a Shaun White Skateboarding PlayStation 3 verzióját megvásárló játékosok okkal csalódhattak volna. Szerencsére a SCEA hamar reagált és visszahívta az érintett adathordozókat, így október 28-án már a végleges verziókat kaphatják kézhez a játékosok. Európába október 29-én érkezik a játék, és reméljük nekünk már alapból a hibátlan verzió jár majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)