Hirdetés

Kiszivárgott a Shenmue I & II csomag megjelenési dátuma?

|

Kicsit korábban, mint a SEGA szerette volna, de kikerült a Shenmue I & II csomag megjelenési dátuma, ami közelebb van, mint remélni mertük volna.

Hirdetés

Egyelőre nem érkezett megerősítés, de az ausztrál Microsoft Store meglehetős bizonyossággal állítja, hogy a Shenmue I & II csomag már augusztus 20-án megjelenik Xbox One-ra.

Hirdetés

Az amerikai Microsoft Store oldal még mindig a december 31-es dátumot mutatja (mindenhol ez van, aminek nincs napra pontosan megerősített megjelenési dátuma), de ha az ausztráliai kollégák nem tévednek, akkor a nyarat két remek játékkal zárhatjuk majd.

Egyelőre azért tűkön ülve várjuk a megerősítést. A Shenmue I & II csomag egyébként a legendás duó grafikailag kicsit megpiszkált és PC-n kontroller támogatással megtoldott verzióját tartalmazza, de ezek nem remasterek vagy remake-k.

Ettől függetlenül remélhetőleg még a nyáron végignyomhatjuk majd őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)