Hirdetés

Hol is tart éppen a Shenmue III fejlesztése?

|

Nagyon keveset hallani a legendás folytatás fejlesztéséről, de most végre egy kicsit benézhetünk a kulisszák mögé.

Hirdetés

Már több, mint 15 évvel ezelőtt jelent meg a Shenmue II, ami még mindig nem zárta le az első részben elkezdett monumentális történetet. Már csak az igazán hardcore rajongók reménykedtek a folytatásban, de a 2015-ös E3-on az első két rész rendezője, Yu Suzuki bejelentette a Shenmue III-at.

Viszont a bejelentés óta nagyon keveset hallottunk a játékról annak ellenére, hogy a közösségi kampány hatalmas sikerrel zárult. Ez valahol érthető, mert a legtöbb esetben csak akkor szoktak bemutatni egy játékot, amikor már egy jelentős része készen van, viszont azért a másik oldalról nézve az sem meglepő, hogy a projektet pénzzel támogató rajongók már szeretnének látni valamit a végeredményből.

A fejlesztők most végre megtörték a csendet és megosztották a második fejlesztői naplót, amiben a csapat mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. Nagyon sok gameplay-t mondjuk ebben a videóban sem látunk, de azért már is sokat jelent, hogy végre életjelet adtak magukról a srácok és láthatjuk, hogy nagyon is készül a játék.

Ti várjátok már a Shenmue III-at? Szerettétek az első két részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)