Hirdetés

Shenmue 3 tesztek - nincs mindenki elájulva

|

Sokat vártak a rajongók az új Shenmue-re, de az első pontszámok alapján lehet, hogy még több időt kellett volna szánni a projektre.

Hirdetés

Egészen elképesztő belegondolni, hogy a kultikus magasságokba emelkedett Shenmue II 18 éve jelent meg (bár azóta megszépítették kicsit és kiadták erre a konzolgenerációra is), a folytatást pedig egy sikeres Kickstarter-kampánynak és a Sony támogatásának köszönhetően kaphattuk kézhez pár napja.

Hirdetés

A Shenmue III november 19-én jelent meg PC-re (az Epic Games Store-on keresztül) és PlayStation 4-re, így a külföldi sajtó legelső értékelései is elkezdtek szállingózni. Egyesek szerint a legkitartóbbaknak megérte türelmetlenül várni közel húsz éven keresztül a folytatást, mások szerint azonban a hűséges rajongók jobbat érdemeltek volna. A PlayStation 4-es változat jelenleg 9 teszt alapján 70 ponton áll a MetaCriticen. Íme a legelső pontszámok: 

IGN Japan - 9/10
VG247 - 6/10
Hobby Consolas - 8/10
Metro GameCentral - 6/10
Eurogamer - Ajánlott
LaPS4 - 8/10
GamePro Germany - 7.5/10
Jeuxvideo.com - 5/10
VGC - 8/10
Metro UK - 6/10
VideoGamesChronicle - 4/5

Ti próbáltátok már a játékot? Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)