Hirdetés

Shepard a házban: Mass Effect találkozó Budapesten

|

A MassEffect.hu, a Tuan kiadó és az SFportal Sci-Fi Magazin szervezésében első alkalommal lesz Mass Effect találkozó, melynek támogatója az Electronic Arts.

Hirdetés

Időpont: 2011. december 11., vasárnap, 14:00-tól 18:30-ig
Helyszín: Odeon Lloyd mozi, 1136 Budapest, Hollán Ernő utca 7.

A belépőjegy ára 2000 Ft,a mely mellé minden vendég egy Mass Effect vagy Dragon Age regényt kap ajándékba. Ajándék kötetként választható a negyedik Mass Effect regény, William C. Dietz Deception című könyve is. A regény hazánkban az amerikai premiert követõ napokban, 2012. februárjában lát napvilágot – a Tuan Kiadó munkatársai a megjelenés napján postázzák a köteteket.

A helyszín befogadóképessége miatt jegyek korlátozott számban regisztrálhatók ide kattintva.

A jegyeket és az ajándékkönyveket a helyszíni információs pultnál lehet átvenni a rendezvény napján 13.45-től. (Amennyiben az űrlapon a Deception c. regényt jelölöd meg, azt február első hetében ingyenesen postázzák.)

Program

A mozi teremben:

14.00-tól: Megnyitó – Bayer Tibor (Tuan Kiadó)

14.05-től: Előadás – Teremtéstörténet, avagy a scifi klasszikusai, amelyek hatottak a Mass Effect világára – Miyazaki Jun, főszerkesztő, SFportal Sci-Fi Magazin

14.20-tól: a Mass Effect képregények bemutatása – Tuza Veronika és Molnár Máté, a ME regények magyar fordítói

14.35-tól: Mass Effect video bejátszás

14.40-től: A magyar Mass Effect játékosok világa, avagy döntéseikkel hogyan is formálták a játékon belüli lehetőségekkel élve a játék történelmét a magyar Mass Effect rajongók; a Magyar Mass Effect Felmérés eredményeinek publikálása

14.45-től: Mass Effect videófilm vetítése

15.00-tól: a Masseffect.hu novella és rajzpályázatának eredményhirdetése, díjátadó

15.15-től: A Masseffect.hu kvíz bajnokságának döntője

15.35-től: ME2 – Begyűjtő Bázis – végigjátszás mozivásznon; a játék beállításai függnek a Magyar Mass Effect Felmérés eredményeitől és a közönség helyszíni döntéseitől.

16h-tól Mozifilmvetítés (Vasember 2)

A mozi kávézójában:

13.45-tól Regisztráció

14.00-től beszélgetés a Tuan Kiadó standjánál a Mass Effect regények fordítóival, szerkesztőivel, a kiadói tervek ismertetése. Könyvbemutató.

16.00-tól Mass Effect – Megtorlás könyvbemutató

16.30-tól kerekasztal beszélgetés a Masseffect.hu, az SFportal Sci-Fi Magazin és a Tuan Kiadó részvételével.

Kérünk titeket, hogy a Regisztrációs oldalon található kérdőív kitöltésével vegyetek részt a Magyar Mass Effect Felmérésben (MMEF). A kutatás célja, hogy megismerhessük a magyar játékosok által megteremtett ME történelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)