Hirdetés

Sherlock Holmes és The Wolfman trailerek

|

Két, a közeli jövőben bemutatkozó film előzetese került fel a világhálóra.

Hirdetés

Mindkét filmről esett már korábban szó, sőt trailereket is láthattatok, az újabb apropó nem más tehát, mint az újabb kedvcsinálók felbukkanása.
A filmek egyetlen közös vonása nem más, mint az általam imádott viktoriánus korszak Angliája. Más párhuzamot nem nagyon találunk, legfeljebb azt, hogy a farkasember után nyomozó Aberline felügyelő is felbukkant a Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper című játékban.



A Sherlock Holmes bemutatója karácsonyra esik, a rendező Guy Ritchie, a címszereplő bőrébe pedig Robert Downey Jr. bújt. Megtudhatjuk miként ismerkedik össze a veterán katonaorvossal, Dr. John Watsonnal. A szívét elrabló végzet asszonya, Irene Adler szerepében Rachel McAdams kisasszonyt, a Scottland Yard tesze-tosza nyomozójaként pedig Eddie Marsant üdvözölhetjük. A halottaiból visszatérő főgonosz, Lord Blackwood karakterét pedig Mark Strong kelti életre. Hogy az Arthor Conan Doyle regényei helyett inkább a képregényekre támaszkodó Sherlock Holmes mennyire lesz sikeres, egyelőre nehéz megítélni, egyes, magukat jól értesültnek valló források állítják, már tervezik a folytatást is, amiben James Moriarty, Holmes nemezisének szerepében Brad Pittet láthatnánk.



A jövő februárban érkező Wolfman a klasszikus Universal-féle horror feldolgozása, s az eddig kiszivárogtatott információk szerint csak ott változtatott Joe Johnston a jól bevált recepten, ahol feltétlenül muszáj volt. Tesztvetítésekről érkezett jelentések szerint igazi horror lesz ez, látványos, véres és brutális, elvégre a farkasember nem arról híres, hogy pofán nyalja az embert hálából, ha megvakarják a füle tövét. Benicio del Toro lesz az átok hordozója, aki fivére halálát követően tér haza apja (Anthony Hopkins) birtokára. Megpróbálja elkapni a gyilkost, de számításába hiba csúszik, így maga is szörnyeteggé változik. Egy Londonból érkezett nyomozó, Aberline (Hugo Weaving) segítségével sikerül kézre keríteni az ámokfotúvá lett nemest, akit megfigyelés és kezelés céljából egy pszichiátriára szállítanak. Nem ismerik fel az átok igazi természetét, csak amikor már késő, s a fenevad elszabadul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)