Hirdetés

Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper - A Whitechapel negyed

|

A fiktív mivolta ellenére világhírű nyomozó a történelem első ismert sorozatgyilkosával kénytelen tengelyt akasztani.

Hirdetés

1888-ban brutálisan elkövetett gyilkosságok sorozata rázta fel kábultságából a szenzációra éhes londoni közvéleményt. Egy máig tisztázatlan kilétű gyilkos (egyesek szerint sebészorvos, mások szerint az uralkodócsalád egy elmebeteg tagja). Az 1891-ig bizonyíthatóan folytatódott gyilkossághullámban öt áldozatot minden kétséget kizáróan egyetlen tettes számlájára írnak. Az illető megfojtotta, a testükkel házaló lányokat, elmetszette a torkukat, majd kizsigerelte és megcsonkította holttesteiket.

sherlockgstv.jpg


Még vagy egy tucatnyi prostituált meggyilkolását kísérelték meg a hatóságok a sajtó által Hasfelmetsző Jacknek titulált gyilkos nyakába varrni, bár ezen esetekben valószínűbb, hogy utánozni próbálták a leveleit mindig név nélkül, ám "A Pokolból" címzéssel ellátó gyilkost.
Nos, a világirodalmi klasszikusokra (Bram Stoker, Jules Verne és Sir Arthur Conan Doyle) szakosodott ír/ukrán Frogwares kedvenc játékos hősét, Sherlock Holmes detektívet állítja szembe a kegyetlen sorozatgyilkossal. Nyomasztó hangulatú kalandjátékról van szó, amiben szabadon válthatunk saját szemszögű és a kívülről vezérelt (hagyományos point & click) nézet között.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)