Hirdetés

Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper dobozkép és éjszakai pillangó

|

A legendás detektív kalandjait feldolgozó sorozat hamarosan újabb epizóddal bővül, minek örömére friss képekkel gyarapodott galériánk.

Hirdetés

Az ír/ukrán Frogwares évek óta ontja magából a tisztes iparosmunka kategóriájába sorolható kalandjátékokat, amelyek egytől egyig a 19. század három nagy írófenoménjához kapcsolódnak. Jules Verne, Bram Stoker és Sir Arthur Conan Doyle műveit előszeretettel használják múzsaként és ihletforrásként, ha valamilyen fejelsztésbe vágnak.



Legújabb alkotásuk Sherlock Holmes és Dr. Watson figuráját ereszti össze az első világhírű sorozatgyilkossal, Hasfelmetsző Jackkel. 1888, London, Whitechapel negyed - Gyakorlatilag a legtökéletesebb szetting, ha egy borzalmas gyilkosságokkal fűszerezett macska-egér játék résztvevői szeretnénk lenni. Szerencsére a Sherlock Holmes: The Awekened felújított változatából megtartották azt a lehetőséget, hogy a játékos saját szemszögű nézetből bármikor külső látószögbe kapcsolja a kamerát. Elképesztő, hogy mennyit számít egy ilyen "apróság". Nézőponttól függően máshogy tekintünk a körülöttünk lévő világra, más ingereket fogunk fel.



A májusi PC-s megjelenést még az év végén konzolos is követi, ugyanis a Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper a Microsoft aktuális szíve csücskére, Xbox 360-ra is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)