Hirdetés

Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper - Malacunk van

|

A Sir Arthur Conan Doyle elméjéből kipattant detektív és a híres sorozatgyilkos összecsapása közeledik a megjelenéshez.

Hirdetés

Az ír/ukrán összeállítású Frogwares neve az elmúlt évtized során elválaszthatatlanul összenőtt a ponyva irodalom olyan nagy alakjaival, mint Sir Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes, Az elveszett világ), Bram Stoker (Dracula), vagy épp Jules Verne (Grand kapitány gyermekei, A rejtelmes sziget, Észak és Dél). Műkedvelő kalandjátékosként, az említett művekben megjelenített korszak rajongójaként képtelen vagyok elfogulatlanul nyilatkozni az ide kapcsolható játékokról. Persze annál szigorúbb az ítéletem, ha csalódást keltő a végtermék.

Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 13. kép Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 12. kép



Mielőtt még blogolni kezdenék, gyorsan elárulom, hogy újabb képek jelentek meg Sherlock Holmes és Dr. Watson legfrissebb kalandjából, amiben a Whitechapel negyed éjjeli lepkéit nagy élvezettel trancsírozó Hasfelmetsző Jack lesz az elválaszthatatlan páros ellenfele. A hangulat a The Awakened című epizódot idézi, azaz sötét, komor és felnőtt történetre számíthatunk. A The Awakened újrahangszerelt verziójához hasonlóan ezúttal is szabadon váltogathatunk belső és külső nézetek között, továbbá a Space lenyomásával felvillanthatjuk azokat a pontokat a képernyőn, ahol módunkban áll bármilyen interakciót végrehajtani.

Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 11. kép Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 10. kép Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 9. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)