Hirdetés

Shovel Knight - rengeteg új tartalom érkezik, sőt már a folytatás is úton van

|

Az új részben a föld középpontja felé kell leássuk magunkat, hogy utolérjük a megátalkodott Dig Knightot.

Hirdetés

A Shovel Knight elképesztő indie siker lett megjelenésekor, a fejlesztők pedig annak ellenére sem restek új tartalmakat gyártani hozzá, hogy már öt éves a játék. Nemsokára érkezik a Shovel Knight: Treasure Trove kiegészítő, ami rengeteg újdonságot tartogat a rajongóknak. 

Hirdetés
 

Bemutatkozik egy teljesen új kampány, a King of Cards, ahol a címben megnevezett karakterrel kell átverekedjük magunkat az ellenfelek hadain, de arra mindig lesz idő, hogy lejátsszunk egy gyors kártyapartit. Ezen kívül érkezik egy multiplayer mód is, a Showdown, ebben egymással kell megmérkőzzünk, de a decemberben érkező Treasure Trove egy rakás új felszerelést, páncélt, beállítást, co-op lehetőséget és egy pár cheatet is hoz, amiknek köszönhetően teljesen új módokon játszhatjuk végig a Shovel Knightot. Az új kampányhoz egy kis videót is kaptunk:

A készítők viszont nem csak ezzel készültek az ásóval felszerelt lovag kedvelőinek, ugyanis érkezik a folytatás is, ami a Shovel Knight Dig névre hallgat majd. A Yacht Club Games elmondása szerint itt a gaz Dig Knight nyomába kell erednünk, hogy visszaszerezzük, amit ellopott tőlünk, ehhez azonban eddig ismeretlen királyságokba kell leássunk. A játék fejlesztésében a Nitrome csapata is részt vesz, akiknek van már tapasztalatuk a platformerek terén.

Míg a Treasure Trove-ról tudjuk, hogy decemberben érkezik, a folytatás megjelenéséről egyelőre semmit nem árultak el a fejlesztők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)