Hirdetés

Sid Meier: Addig fejlesztünk PC-re, amíg a rajongók igénylik

|

A Civilization sorozat szülőatyja elmondta, hogy eszük ágában sincs elhanyagolni a PC-t.

Hirdetés

Az egyik leghosszabb ideje futó játéksorozat, a Civilization rövidesen Facebookon is tiszteletét teszi Civilization World címen.



Ezért, valamint annak okán, hogy az elmúlt években a kézi és az asztali konzolokat is meghódította a körökre osztott stratégia, számos rajongó fejében fordul meg mostanában a gondolat, hogy vajon mi lesz a széria fősodrával, aminek szerintük PC-n a helye, de nem egy közösségi oldalról elérhető játékként.



Sid Meier személyesen igyekezett eloszlatni a félelmeket, s kijelentette, hogy amíg igény van rá, addig biztosan lesz Civilization PC-re. És nem csak Civ, hiszen a Firaxis tehetséges munkatársai egyszerre több projekttel is megbirkóznak, vagyis az a terv, hogy továbbra is kiváló játékokat fejlesszenek a lehető legtöbb platformra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)