Hirdetés

Sid Meier's Civilization Chronicles - gyűjtőknek!

|

A 2K Games és a Firaxis Games bejelentette Sid Meier's Civilization Chronicles címmel a mindent átfogó, gyűjtőknek szánt játékkolekciót.

Hirdetés

A Civilizations stratégiai játéksorozat több mint hatmillió példányban talált gazdára az elmúlt években. Aki lemaradt volna a négy alapjáték, vagy az öt kiegészítő valamelyikéről, és szeretné egyben tudni az egészet, az most jól jár: 69 dolláros áron megvásárolhatja a Chronicles csomagot, amint az megjelenik októberben.

Persze a fentiek mellett további extrák is gazdára várnak:

  • Civilizations kártyajáték Soren Johnson, a Civilizations IV vezető dizájnerének tervezésében, amely több mint 250 egyedi kártyát tartalmaz
  • A Civilizations krónikái 96 oldalas könyv, amely a játéksorozat teljes történelmét magában foglalja. Tartalmaz még egy interjú Sid Meierrel, Soren Johnsonnal, valamint egy komolyabb hangvételű cikket is.
  • DVD Video szintén Soren Johnson, illetve Dorian Newcomb főszereplésével, akik végigvezetnek minket a Civilizations IV munkálatainak különböző fázisain
  • Podcastok, tech tree poszterek, háttérképek és még sok meglepetés
  • Hirdetés
    Hirdetés
    0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)