Hirdetés

Siena dühös a Gran Turismo 5-re és meg akarja változtani.

|

Egy tradicionális lóverseny okozza a feszültséget...

Hirdetés

Nem, félreértés ne essék, ez nem azt jelenti, hogy lóverseny is lesz a Gran Turismo 5-ben.

A szituáció a következő: ahol a Gran Turismo 5 Kart versenye játszódik (majd meg lehet tekinteni a cikk végén a videóban) az egy híres, valódi helyszín Siena városában, Toszkániában, Olaszországban. Ezen a helyszínen, azaz a Piazza del Campon rendezik a legendás és hagyományos Palio di Siena lóversenyt, amely középkori hagyományokon alapul és mindig július másodikán és augusztus tizenhatodikán futják.

A problémát az okozza, hogy a Gran Turismo 5 kart versenyében Siena fel van zászlózva - méghozzá a Palio hagyományos zászlóival.

Anna Carli, a Paliot Óvó Konzorcium elnöke diplomáciai eszközöket is igénybe akar venni, hogy eltávolítsák a játékból a zászlókat. Amennyiben a Sony nem teljesíti a kérést, akkor ügyvédeket fogadnak és addig teszik lehetetlenné a játék megjelenését, amíg el nem távolítják a problémát okozó grafikai részleteket belőle. 

"Tilos használni a Contrade képeit, ebben az esetben a zászlókat, engedély nélkül. Mivel a játékban semmi utalás nem történik a Palio versenyeire, a történelmi hagyományokra, vagy akár a konzorciumra, a zászlókról egyáltalán semmi szó nem szerepel így nem engedélyezhetjük."

Reménykedjünk, hogy megoldódik a helyzet, mert már így is rengeteget csúszott a Gran Turismo 5.

Íme, a "zászlós" videó:

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)