Hirdetés

Silent Hill - Ausztráliába nem lesz hazatérés

|

Ausztráliában nem lesz kapható a legújabb Silent Hill, mert az ottani szakemberek szerint túl brutális lett.

Hirdetés

Az ausztráliai játékokat besoroló OFLC sajnos megtagadta, hogy minősítse az új Silent Hill játékot, ezáltal az országban azt nem árusíthatják majd. Az játékot kiadó Atari, nyilatkozata szerint most vizsgálja a Konamival együtt, hogyan lehetne olyan változtatásokat eszközölni a játékban melyek talán meglágyítják a szigorú cenzorok szívét és adnak a egy 15+M minősítést. Az új Silent Hill: Homecoming egyelőre csak konzolokra jelent meg szeptember végén, ám a szemfüles rajongók felfigyelhetnek egy érdekes - bár jelen pillanatban inaktív - linkre a hivatalos oldalon. Igen, igen kérem, a "pc download" szöveget elég nehéz félreérteni. Bár elméletileg Európában lesz dobozos változat is, biztosan sokak számára könnyebbséget jelent majd letölteni a gammát.

 

silenthill.jpg
 
 A játék sztorija szerint hősünk eltűnt testvére után nyomozva érkezik vissza Silent Hill városába, ahol persze újfent mindenféle borzadályos lényekkel kell megküzdenie, és nem hiányoznak majd az érdekes mellékszereplők sem, ahogy azt már megszokhattuk a sorozattól. Velük érdemes lesz csínján bánni, ugyanis viselkedésünk befolyásolhatja a végkifejletet is. Aki már játszott a sorozattal az tudja, hogy elég brutális kis mű, ám úgy látszik az ausztrálok ezt most vették csak észre. A OFLC nyilatkozata szerint a játék legkifogásolhatóbb része, "a különféle dolgok, különféle testrészekbe fúrása" - és most általában késekről, csövekről, valamint szemekről és koponyákról beszélünk, nem másról. Érdekes, hogy az OFLC munkatársainak ez bántja a lelkét, viszont a 4. rész láncfűrészes mészárszékei nem okoztak problémákat....

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)