Hirdetés

A kidobott Silent Hill játék, amivel szívesen játszanánk

|

Egy sajnos kukázott Silent Hill projekt hideget és rettegést ígért, mi pedig nagyon akartuk volna.

Hirdetés

A Silent Hill rajongói oldal a Silent Hill Memories előkaparta egy sosem látott epizód terveit, ami a látottak alapján lett volna annyira hátborzongató, hogy imádják a széria rajongói. Nem is értjük, hogy miért kukázták.

„Jessica próbál helyet találni magának éjszakára, amikor ráébred, hogy valami nagyon nincs rendjén. Olyan embereket lát, akikről eddig azt hitte, hogy csak a fejében léteznek. A város egy rémálommá válik, tele sötét titkokkal. Egy fagyos útvesztő, tele karakterekkel és szörnyekkel, kiknek jeges szívük nem ismer mást, mint erőszakot és kegyetlenséget.”

A karakter neve ugyan más, de ez nagyon hasonlít a 2009-es Silent Hill: Shattered Memories leírására. Úgy tűnik, hogy ez a projekt sok változás után egy másik címmé változott.

Ugyan a játék hivatalosan kukázva lett, azért reménykedhetünk, hogy filmen láthatunk majd egy hasonló koncepciót. Ki ne látná szívesen a piramis fejű srácokat mikulássapkában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)