Silent Hill: Homecoming - Otthon, véres otthon!" /> Silent Hill: Homecoming - Otthon, véres otthon!"/>
Hirdetés

Silent Hill: Homecoming - Otthon, véres otthon!

|

A Silent Hill ötödik, Homecoming alcímmel ellátott felvonása sem hiányozhatott az E3 bőséges kínálatából.

Hirdetés

Érdekes módon a legújabb Silent Hill a sorozat első olyan darabja, mely nem a Konami műhelyében készül. A fejlesztésért a Foundation 9 csoportba tartozó Double Helix felel, amely a Shiny és a The Collective összeolvadása révén született meg. Az extravagáns játékairól ismert Shiny (Eartworm Jim, Messiah, Giants, Sacrifice, Enter the Matrix, stb.) kiemelkedő és borzalmas címekkel büszkélkedhet, míg a The Collective inkább a középszer szürkeségében maradt meg (Mark Ecko's Getting Up, Indiana Jones and the Emperor's Tomb, stb.).
A történet szerint Alex Sheperd egykori zöldsapkás katona bőrébe bújva térünk haza Sheperd's Glen városkájába. Alex apja és öccse eltűnt, míg anyja kataton állapotba került. Nyomozása során eljut Silent Hill-be, s a "Másvilágra" is. A nehézségeken gyerekkori barátja, a csinos Elle segíti majd át. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a hölgyet is irányíthatjuk-e. Alex a korábbi szereplőknél jobban bánik a fegyverekkel (elvégre profi katona). Újdonság, hogy okozott sérülés nem csak az "életerőcsík" fogyásában, hanem látható sebek formájában jelenik meg.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)