Hirdetés

Silent Hill - Jöhet a film folytatása

|

Egy-két éven belül elkészülhet a Silent Hill mozifilm folytatása.

Hirdetés

Christophe Gans (Farkasok szövetsége) rendezésében láthattuk 2006-ban a Silent Hill című mozifilmet, amelynek megvoltak ugyan a maga hibái, mégis a jobban sikerült feldolgozások közé sorolhatjuk, hiszen jobban átjött a játék hangulata, mint teszem azt a Doom moziban.



A francia rendező már korábban hangot adott hajlandóságának, miszerint örömmel készítene folytatást, amennyiben felkérnék rá. Egyelőre nem tudni, hogy őrá esik-e Samuel Hadida producer választása. Produkciós cége, a Davis Films pillanatnyilag a Resident Evil 4: Afterlife előkészítése miatt minden erőforrását lekötötte, ám a tervek szerint akár jövőre kezdetét veheti az új Silent Hill forgatása. A forgatókönyvet az a Roger Avary jegyzi, aki a Ponyvaregénnyel már bizonyított, s épp a Wolfenstein film szkriptjén dolgozik, ami szintén a Davis Films produkciója lesz.

Egy kis emlékeztető...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)