Hirdetés

Silent Hill: Shattered Memories bejelentés

|

A Silent Hill első részét dolgozzák fel újra, a Konami programozói.

Hirdetés

A Konami bejelentette a Silent Hill legújabb epizódját. Ahogy már tudni lehetett, a Shattered Memories az első rész felújított, korszerűsített változata lesz, és még az idén ősszel megjelenik, Nintendo Wii-re, PS2-re, és PSP-re. A Konami teljesen újszerű irányítást, és az első Silent Hillből megismert hangulatot ígér.

A történet ugyebár Harry Mason, és örökbefogadott kislánya, Cheryl körül bonyolódik. Aki játszott anno az első résszel, annak is érdemes lesz egy újabb próbát tennie, hiszen a Konami átdolgozta egy kissé a sztorit. Döntéseink nagyban meghatározzák majd, hogyan is alakulnak kalandjaink. Viselkedésünktől függ, hogy kikkel találkozunk, legyenek azok szörnyek, vagy reménybeli társak, sőt egyes helyszínek is változhatnak. A Wii verzióban a kontrollert zseblámpaként, és mobilként használhatjuk. Ez utóbbi segítségével érhetjük el a várostérképet, de kameraként, és hangrögzítőként is üzemel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)