Hirdetés

Silent Hill - már tölthetitek az Unreal Engine 4-es verziót

|

Mostantól kezdve ti is átélhetitek, hogy milyen az Unreal Engine 4-es Silent Hill-élmény.

Hirdetés

Alig pár napja számoltunk be arról, hogy a Creative Assembly 3D művésze, James Brady újraalkotta a Silent Hillből jól ismert Midwich Elementary Schoolt az Unreal Engine 4-es motor használatával. Akkor még csak egy videót tudtunk mutatni, de azóta változott a helyzet.

A gyönyörű pálya ugyanis mostantól kezdve mindenki számára ingyenesen elérhető. James Brady megosztotta az anyagot és erre a linkre kattintva ti is letölthetitek azt. A csomag egészen pontosan 1,54 GB-ot foglal. Persze nem szabad elfelejteni, hogy ez csupán egyetlen helyszín, ami ráadásul az ellenfeleket és a játékból ismert mechanikákat sem tartalmazza.

Ti mindezek ellenére ki fogjátok próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)