Hirdetés

Silent Hunter 5 - Újra lemerülünk

|

A Ubisoft Romania magyar PR-osa kottyantotta el, hogy a francia cégbirodalom szimulátor-sorozata ötödik résszel bővül.

Hirdetés

Erdei Jácint-ot a Brothers in Arms: Hell's Highway október 18-ára időzített helyi launchparty-ja során faggatta a The Game Cast stábja a Ubisoft Romania H.A.W.X. utáni terveit illetően. A bukaresti csapat a harmadik rész óta gondozza a Silent Hunter szériát, illetve szintén nekik köszönhető a második világháborús Blazing Angels mindkét epizódja. A modern légi hadviselést bemutató Tom Clancy's H.A.W.X. utóbbi sorozat mintájára inkább árkád keringő, mint igazi szimulátor. Kissé elkalandoztam... pardon.

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific

silent4.jpg


Tehát a PR-os válasza sejtelmes volt ugyan, de nem annyira, hogy ne lehessen azonnal kitalálni, mi lesz a következő játékuk. A H.A.W.X. megjelenése után a Ubisoft egy népszerű sorozatának (szimulátorról van szó) készítik el az ötödik felvonását. A francia kiadónak pedig csak egyetlen olyan játéksorozata van, amire illik a szimulátor jelző, ráadásul már négy része is napvilágot látott. Ez pedig nem más, mint a Silent Hunter.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)