Hirdetés

Silver Chains - újabb horror készül borzolni az idegeinket

|

Az Unreal Engine 4 segít, hogy még jobban telepakoljuk a gatyót.

Hirdetés

A Cracked Heads Games és a Headup Games együttműködésében készül a belső nézetes horrorjáték, a Silver Chains, amely a 20. század elejei angol kastélyban játszódik, a viktoriánus korszakot pedig arra használják fel a készítők, hogy még parásabb atmoszférát teremtsenek. 

Hirdetés

Az Unreal Engine 4 grafikus motorral készített horror a sztorira és a felfedezésre fókuszál, amelyben nyomokat kell keresnünk a hátborzongató helyszínen egy Peter nevű karaktert irányítva. Hősünk ugyanis egy rejtélyes balesetet követően a kastélyban tér magához, amely a látszat ellenére cseppet sem elhagyatott. Miközben megpróbál kiutat találni, Peter sötét titkokra bukkan és rájön, hogy már járt itt korábban. Van ízelítőnk is hozzá:

A Silver Chains 2019 tavaszán jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)