Hirdetés

Silverfall: Guardian of Elements bejelentés

|

A tavasszal megjelent Silverfall fél éven belül kiegészítővel bővül. A természet és a tudomány harca folytatódik.

Hirdetés

A francia Monte Cristo kijevi leányvállalata, a KievGames márciusban tette le az asztalra eddigi legnagyobb projektjét. A Silverfall világába kalauzoló szerepjáték kétszeresen is ígéretesnek számított. Egyrészt a ritkán választott steam-punk nyomvonalon haladt, másrészt a pc-n sajnálatosan ritka cel-shaded technológiának köszönhetően már-már rajzfilmszerű külsővel rendelkezett. Megjelenésekor azonban többnyire közepes értékeléseket tudott csak bezsebelni, köszönhetően a rosszul optimalizált grafikus motornak, s a kritikusok szerint középszerű játékmenetnek.
Nos, a srácok kaptak még egy esélyt a bizonyításra. Mivel veszteséges játékhoz csak a legritkább esetben készül expanzió, ezért joggal feltételezhetjük, hogy végső soron megtérült a befektetett pénz, idő, energia.
Az kiegészítő bevezeti a technológia irányába húzó aranyéhes törpéket, s fürge gyíkembereket.
Megjelenés 2008 első negyedévében!

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)