Hirdetés

SimCity 5 - folyamatos internetkapcsolatot igényel majd

|

Pletykaszinten még SimCity V-nek nevezték, de mára simán SimCity maradt a jövőre megjelenő városmenedzselős játék.

Hirdetés

Egy Electronic Arts alkalmazott elmondta a Joystiq munkatársainak, hogy a SimCity nemcsak az Originből, hanem más digitális boltok rendszereiből is megvásárolható lesz majd.

Ez önmagában nem rossz hír, hiszen ahány rendszer, annyiféle akció, lehetőség. Ami néhány embernek nem fog tetszeni az viszont egy másik bejelentés, amely szerint a SimCity futtatása közben a játékosoknak az Origin segítségével online kell lenniük, akár ott vásárolták a játékot, akár nem. Az indoklás szerint a folytonos online jelenlét a multis funkciók, a regionális befolyás és az összes játékos által globálisan létrehozott gazdasági összefüggések rendszere miatt szükséges - amelyre minden egyes játékos hatással van.    

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)