SimCity 4 Rush Hour" /> SimCity 4 Rush Hour"/>
Hirdetés

SimCity 4 Rush Hour

|

A SimCity sorozat igen dicső múltra tekint vissza. A Rush Hour kiegészítő, akárhogyis nézzük kicsit a The Sims sorozattól lassan már megszokottá vált marketingfogás jellegűvé vált. Vagyis annak ellenére, hogy valóban vannak benne ilyen-olyen újítások, mégsem igazán érdekes. Most biztosan nagyon megutáltak azok, akik szeretik az SC-t, pedig semmi okuk nincs rá. Én is nagyon kedvelem, csak szerintem a csapat ennél sokkal többre is képes. Csak az a problémám, hogy főleg olyan újítások találhatóak benne, mint mondjuk a Sims egyes kiegészítőiben. Új egységek, pályakészítő, új katasztrófák, ilyenek. Egyetlen igazán megkapó dolog van benne: immáron te magad irányíthatod a járműveket, a helikoptereket, a mentőket, és minden egyebet is. Ez legalább egy minimális új színt visz a játékba...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)