Hirdetés

SimOcean - Elmerülhet a következő SimCity

|

Az Electronic Arts frissen bejegyeztetett játékcíme lehet a Maxis másik titkos fejlesztése.

Hirdetés

Még az először SimCity 5-ként emlegetett SimCity reboot bejelentése előtt azt találgatta a sajtó, hogy vajon mire készülnek a Maxis lánykái a csúnyán elhasalt Darkspore után. Sokan arra gondoltak, hogy esetleg a Bullfrog régi klasszikusa, a Populous éledhet újra, ám ez utóbb tévesnek bizonyult, hiszen az EA a GlassBox motorral készülő SimCity-t jelentette be.



Peter Molyneux istenszimulátorának folytatására azért továbbra is van esély, még úgy is, hogy a nemrég levédett SimOcean cím inkább valami másra enged következtetni: vagy önálló játékra, vagy a SimCity kiegészítőjére. Bár nem lenne rossz az óceánok mélyén építkezni, bálnacsordákat terelgetni, osztrigatelepeket és moszatfarmot learatni, engem mégis egy felújított SimFarm tudna leginkább lázba hozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)